בטל חסימה של חבר

אם חסמת בעבר חבר וברצונך להתחבר מחדש, בצע את השלבים הבאים כדי להתחבר לחסימה שלו:
  1. הקש הגדרות.

  2. נווט אל פרטיות ואבטחה.

  3. הקש רשימת חסומים.
  4. הקש הסרת החסימה ליד שם החבר.
הערה: לאחר ביטול חסימה של חבר, תצטרך לשלוח בקשת חברות חדשה כדי להתחבר מחדש. בנוסף, כל היסטוריית הצ'אטים הקודמת עם אותו חבר תישאר נמחקת לצמיתות. ודא שאתה שומר הודעות או מדיה חשובים לפני החסימה.