Account verwijderen

De Account verwijderen De functie stelt gebruikers in staat hun persoonsgegevens volledig te verwijderen wanneer ze een dienst niet langer gebruiken, waardoor informatielekken of oneigenlijk gebruik worden voorkomen. Dit is niet alleen een manier om de privacy van gebruikers te beschermen, maar ook een noodzakelijke maatregel om te voldoen aan wet- en regelgeving en platformbeleid.

 

Hoe u uw account kunt verwijderen:
  1. Tik op je Avatar In de linkerbovenhoek.
  2. Tik op settings.
  3. Tik op Account.
  4. Tik op Verwijder mijn account en volg de aanwijzingen om de bewerking te voltooien.
NoteAls je je account verwijdert, worden al je vrienden, herinneringen, oproepgeschiedenis en andere gegevens permanent verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Als je een nieuw account wilt aanmaken, kun je bovendien niet langer dezelfde JusTalk Kids ID gebruiken.