Met de schakelaar Vriendenmeldingen kunt u meldingen voor specifieke vrienden in- of uitschakelen. Zo kunt u afleidingen beperken of belangrijke contactpersonen prioriteit geven. Deze functie zorgt voor een slimmere, stillere communicatie-ervaring en geeft gebruikers meer vrijheid om te beheren hoe ze verbonden blijven.
Stappen om vriendenmeldingen in of uit te schakelen:
-
Tik op de avatar van de vriend
-
Tik op <…> or <⁝>in de rechterbovenhoek
-
Tik op Melding dempen om meldingen voor vriendenberichten uit te schakelen
-
Tik op Melding inschakelen om meldingen voor vriendenberichten in te schakelen
