Oznacza to, że dzienny limit czasu użytkowania został osiągnięty i inne urządzenia nie mogą już znaleźć TalkiePods. Następnego dnia nastąpi reset.
Oznacza to, że dzienny limit czasu użytkowania został osiągnięty i inne urządzenia nie mogą już znaleźć TalkiePods. Następnego dnia nastąpi reset.