Jeśli wcześniej zablokowałeś znajomego i chcesz się z nim ponownie połączyć, wykonaj poniższe kroki, aby go odblokować:
-
Stuknij w Ustawienia.

-
Nawigować do Prywatność i bezpieczeństwo.

- Stuknij w Lista zablokowanych.

- Stuknij w odblokować obok imienia znajomego.

Uwaga: Po odblokowaniu znajomego, aby ponownie się z nim połączyć, musisz wysłać nową prośbę o dodanie do grona znajomych. Dodatkowo, cała historia czatów z tym znajomym zostanie trwale usunięta. Przed zablokowaniem upewnij się, że zapisałeś wszystkie ważne wiadomości i multimedia.
