Șterge momentul

Când ai postat conținut și consideri că este nepotrivit (de exemplu, conținut greșit, emoționant, privat, nu ai ales imagini/videoclipuri potrivite, nu vrei să îl faci public din nou etc.), îl poți șterge complet. Curățează conținutul vechi în mod regulat pentru a păstra o imagine ordonată sau actualizată a momentelor tale.

 

Pași pentru ștergerea momentelor:

 

Dacă tot e o temă drăguță
  1. Apăsați pe Momente.
  2. Găsește postarea pe care ai făcut-o deja și atinge colțul din dreapta jos al < … > Și selectați Șterge.

 

Dacă este o temă clasică
  1. Atingeți colțul din dreapta jos al barei de navigare pentru a accesa Descopera interfață.
  2. Apăsați pe Momente.
  3. Găsește postarea pe care ai făcut-o deja și atinge colțul din dreapta jos al < .. > Și selectați Șterge.