Dacă ați blocat anterior un prieten și doriți să vă reconectați, urmați acești pași pentru a-l debloca:
-
Apăsați pe Setări cont.

-
Navigheaza catre Confidențialitate și securitate.

- Apăsați pe Lista de blocati.

- Apăsați pe Deblocare lângă numele prietenului.

Notă: După ce deblochezi un prieten, va trebui să trimiți o nouă cerere de prietenie pentru a te reconecta. În plus, tot istoricul conversațiilor anterioare cu acel prieten va rămâne șters definitiv. Asigură-te că salvezi toate mesajele sau fișierele media importante înainte de a-l bloca.
