Om du tidigare har blockerat en vän och vill återansluta, följ dessa steg för att blockera dem:
-
Knacka på Inställningar.

-
Navigera till Sekretess och Säkerhet.

- Knacka på Blockeringslista.

- Knacka på avblockera bredvid kompisens namn.

Obs: Efter att du har avblockerat en vän måste du skicka en ny vänförfrågan för att återansluta. Dessutom kommer all tidigare chatthistorik med den vännen att raderas permanent. Se till att spara alla viktiga meddelanden eller media innan du blockerar.
