Якщо ви більше не бажаєте ділитися своїм місцезнаходженням — з міркувань конфіденційності чи особистих уподобань — ви можете скористатися цією функцією, щоб припинити ділитися своїм місцезнаходженням з іншими.
Кроки для припинення поширення вашого місцезнаходження:
-
натисніть на Живе розташування.
-
Натисніть на друга, з яким ви зараз ділитеся своїм місцезнаходженням, а потім виберіть Припинити надсилання геоданих.
-
натисніть на Припиніть ділитися.
